Mama mia che pasta!!!

本日のスペシャルはっ!
” Fettucine Pasta with Porccini White Sauce and White Truffle Oil ”

Huuummmm Sounds Good Right!?!?

そう私がつくったんだよ~◎^0^◎
簡単につくりました!ただ 20でできちゃう。

img_7517_2

You will need…
トライポルチーニ
フェットチーネパスタそれかお好みのパスタ!
生クリーム
パルメザンチーズ
ワイトトリュフオイル
オリーブオイル

フェットチーネのパスタをアルデンテにつくります。ゆでってるあいだに小さい鍋に少しお水を入れって熱くなってきたら火を止めってドライポルチーニを加えてふったをかけって3分おきます。ポルチーニの汁をながして汁をおいときます。
フライパンにオリーブオイルを入れて少し熱くなってきたらパスタを入れて少しつ生クリームとポルチーニの汁を加えてまぜます。
ポルチーニとパルメザンチーズを少しずつ加えてチーズをとろけるまでまぜます。

最後に塩と黒こしょうを加えてまぜてできあが~り!

お皿に入れてワイトトリュフオイル上からかけってお好みでなまのバジルもかけてもいい。

img_7511_21

う~ん おいし~い いいニオイ~≧0≦

img_7519_2

いただきまーす♪

Advertisements

1 Comment

  1. makikooooo said,

    February 17, 2009 at 1:07 am

    ” Fettucine Pasta with Porccini White Sauce and White Truffle Oil “
    Its very sounds and looks so nice. I will try in the very near future. I hope I can cook as nice as you cooked.

    I knew your blog through Atsushi’s blog. I was really happy because I love your smile very very much reading a magazine Oggi. I know you learning Japanese and I am also learning English as you do.

    GOOD LUCK FOR US!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: